Energizer Hardcase H240S on todellinen outolintu puhelinmaailmassa

04.02.2018 10:05 | Muropaketin toimitus

Energizer-brändillä puhelimia valmistava Avenir Telecom on esitellyt todellisen erikoisuuden, kovaa käyttöä kestävän Android-näppäinpuhelimen.

Energizer HARDCASE H240S on valmistajansa mukaan maailman ensimmäinen 4G-yhteydellä varustettu iskunkestävä näppäinpuhelin. Sille taataan pudotuskestävyyttä 1,2 metrin korkeudesta, ja 1,2 metrin syvyiseen veteen upotustakin puhelimen pitäisi sietää 30 minuutin ajan.

Patterimerkin nimeä hyödyntävässä laitteessa on 2000 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan pitävän puhelimen päällä 9,5 vuorokautta putkeen. Puheaikaa akusta irtoaa 12 tunniksi.

Perinteisen numeronäppäimistön yläpuolella on 2,4-tuumainen QVGA-tarkkuuden näyttö, jolla yllättäen pyörii Android 6.0 -käyttöjärjestelmä. Vauhtia sille antavat Mediatekin MT6737M -järjestelmäpiiri ja gigatavu RAM-muistia. Tallennustilaa löytyy omasta takaa kahdeksan gigatavua, lisää saa microSD-muistikorttipaikkaan. SIM-korttipaikkoja on lisäksi kaksi, joista kumpikaan ei ole jaettu muistikorttipaikan kanssa. Kameroita on tarjolla vain yksi, takapuolelle istutettu Sonyn viiden megapikselin kenno.