Uusimmat

Ensituntumat uusista Asus Zenfone 4 -sarjan puhelimista – Mallisto kerralla kuntoon

26.09.2017 15:00 Juha Uotila

Asus on julkistanut uudet Zenfone 4 -sarjan puhelimet Euroopan markkinoille. Zenfone 4 -sarja keskittyy kameroihin, ja kaikista sarjan puhelimista löytyy tuplakamera joko edestä tai takaa. Kävimme ottamassa ensituntumat uusista malleista.

Asus julkaisi uudet Zenfone 4 -sarjan puhelimet Euroopan markkinoille torstaina 21.9. Roomassa järjestetyssä julkaisutilaisuudessa. Muropaketti kävi paikan päällä katsastamassa Asuksen uutuudet ja ottamassa laitteista välittömät ensituntumat.

Zenfone 4 -mallisto saapuu Eurooppaan viiden puhelimen voimin. Sarjassa on vahvasti painotus kameroissa ja mobiilikuvaamisessa. Asus kertoo käyttäneensä valtavasti aikaa laitteen kameroiden suunnitteluun sekä ohjelmiston kehittämiseen.

Zenfone 4 -sarjan puhelimet sijoittuvat eri kategorioihin, joista lippulaivaluokkaan sijoittuu Zenfone 4 Pro. Sen alapuolelle ylempään keskikastiin sijoittuu Zenfone 4. Pääosin selfie-käyttöön suunnattu Selfie Pro sijoittuu jälkimmäisen kanssa samaan hintaluokkaan, mutta sisältää hiukan eroavaa rautaa. Alempaan hintaluokkaan sijoittuva Zenfone 4 Max -mallin valttikortti on suuri 4100 tai 5000 milliampeeritunnin akku ja tuplakamera.

Saimme julkaisutilaisuuden jälkeen käyttöömme Zenfone 4 -sarjan testilaitteet. Käymme ensituntumassamme läpi kaikki Zenfone 4 -sarjan puhelimet, mutta paino on kahdella malliston premiumtuotteessa, erityisesti Zenfone 4 -mallissa.

Sisältö

  1. Johdanto
  2. Zenfone 4 Pro
  3. Zenfone 4
  4. Zenfone 4 Selfie Pro
  5. Zenfone 4 Max
  6. Yhteenveto