Uusimmat

Epos julkaisi uudet langattomat GTW 270 Hybrid -kuulokkeet – Pelaajille suunnatuissa napeissa viive on minimoitu

23.01.2021 09:25 Muropaketin toimitus

Epos julkisti ensimmäisen oman brändinsä alla julkaistun lisälaitteen mobiilipelaamisen. Langattomat GTW 270 Hybrid -nappikuulokkeet on varustettu USB-C-lähettimellä, jonka ansiosta nappikuulokkeet sopivat myös viiveettömyyttä vaativaan pelaamiseen.

Langattomat GTW 270 Hybrid -nappikuulokkeet eivät ole vain lähettimen varassa, vaan käytettävissä on myös Bluetooth-yhteys, joten niitä voi käyttää eri mobiililaitteiden kanssa. Viiveiden minimoimiseksi GTW 270 Hybrid -kuulokkeissa käytetään alhaisen latenssin AptX-koodekkia ja käytössä on Bluetooth 5.1 -standardin mukainen yhteys kaiutin- ja mikrofonisignaalin lähettämiseen.

Nappikuulokkeet toimivat 90 minuutin latauksella jopa viisi tuntia. Gunmetal-hopean sävyinen kantokotelosta saa 20 tuntia lisälatausta. Nappikuulokkeiden pehmusteet ovat vaihdettavissa, ja valmistaja kertoon tiedotteessaan niiden olevan ergonomisesti muotoiltuja. GTW 270 Hybrideissä on myös IPX5-luokan roiskesuojaus.

”Vähäeleinen mutta muistettava muotoilu tekee GTW 270 Hybrideistä erinomaisen tuotteen heille, jotka kaipaavat mobiilipelaamiseen erinomaisia langattomia nappikuulokkeita parhaalla mahdollisella äänenlaadulla ja ilman viivettä. GTW 270 Hybrid tarjoaa loistavaa äänentoistoa ilman kompromisseja liikkuville pelaajille, haluavatpa he sitten uppoutua peliin tauolla tai pelata muutaman kierroksen lempipeliään Switch tai puhelimellaan työmatkalla”, toteaa Epos’in Head of Global Marketing Maja Sand-Grimnitz.

GTW 270 Hybridien langaton USB-C-lähetin on yhteensopiva Nintendo Switch ja Android-puhelinten kanssa, minkä lisäksi kuulokkeet voidaan liittää Bluetooth 5.1 -yhteydellä mihin tahansa Bluetooth-yhteensopivaan laitteeseen. Mukana toimitetaan myös 1,5 metriä pitkä USB-C – USB-A -sovitinkaapeli PC:tä ja Sony PlayStation -konsoleita varten.

Epos GTW 270 Hybrid -kuulokkeiden hinta on 199 euroa. Ilman lähetintä toimivat GTW 270 -nappikuulokkeet ovat ennakkotilattavissa hintaan 169 euroa.

LUE MYÖS: Testi | Epos Sennheiser GSP 602 -pelikuulokkeet ja Epos GSX 1200 PRO -kuulokevahvistin – Mitä pelaaja saa yli 500 euron setillä?

Muropaketin uusimmat