Fitbit esitteli uuden Charge 4 -aktiivisuusrannekkeen – Mukana GPS ja tuki Spotifylle

01.04.2020 18:41 | Muropaketin toimitus

Fitbit on esitellyt uuden Charge 4 -nimisen aktiivisuusrannekkeensa. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa sisäänrakennettu GPS, aktiivisuusalueminuutit, Spotify, unenseuranta ja Fitbit Pay.

Ulkoisesti uusi aktiivisuusranneke ei juuri eroa Charge 3:sta. Erot ovat sen sijaan laitteen sisällä.

Sisäänrakennetun GPS:n avulla aktiivisuusranneke ei ole enää riippuvainen puhelimesta. Aktiivisuusrannekkeeseen ei voi ladata uusia sovelluksia, mutta se tukee nyt muun muassa Spotify-palvelua, eli esimerkiksi soivaa kappaletta ja soittolistoja voi nyt hallita suoraan ranteesta käsin.

Active Zone Minutes -toiminto yrittää motivoida käyttäjiä liikkumaan seuraamalla kuinka monta liikunnallista minuuttia käyttäjä on suorittanut päivän aikana. Unenseurannan avulla Fitbit Charge 4 auttaa myös terveellisemmän unirytmin etsimisessä.

Suomessa huhtikuun 20. päivänä myyntiin tuleva Fitbit Charge 4 maksaa 159,95 euroa ja kudotulla rannekkeella varustettu Fitbit 4 Special Edition 179,95 euroa. Lisäksi tarjolla on yhdeksän euroa kuukaudessa maksava Fitbit Premium -palvelu, joka antaa käyttäjälle enemmän treenivinkkejä ja yleisesti kattavampaa tietoa oman terveyden ylläpitämisestä.

Muropaketin uusimmat