Fitbit julkaisi odotetusti parannellun Charge 3 -aktiivisuusrannekkeen

22.08.2018 09:13 | Muropaketin toimitus

Aiemmat huhut osoittautuivat todeksi, sillä Fitbit julkaisi uudistetun Charge 3 -aktiivisuusrannekkeen sopivasti IFA-messujen alla.

Aiemmin uutisoimme, kuinka Fitbit Charge 3:sta vuoti kuvia sekä teknisiä ominaisuuksia. Nyt huhujen todenperäisyys varmistui, kun Fitbit julkisti Charge 3:n virallisesti.

Fitbit Charge 3 tarjoaa tyylikkäästi muotoillun rannekkeen sekä aiempaa suuremman ja kirkkaamman kosketusnäytöllisen OLED-paneelin sekä uudenlaisen induktiivisen sivunäppäimen. 50 metriin asti vesitiiviin aktiivisuusrannekkeen kanssa voi halutessaan myös uida. Laitteen akun luvataan kestävän jopa seitsemän päivää yhdellä latauksella.

Fitbit Charge 3:ssa on paranneltu ja aiempaa tarkempi PurePulse-sykemittari sekä sp02-sensori, joka seuraa käyttäjän hengitysrytmiä. Sen avulla ranneke voi havaita esimerkiksi allergian, uniapnean tai astman oireita. Aktiivisuusrannekkeesta löytyy myös ruokavalion ja liikunnan kanssa avustava ohjelmisto, unen määrää ja laatua seuraava ominaisuus sekä naisten terveyteen liittyviä lisätoimintoja.

Älykellojen tavoin Fitbit Charge 3:n avulla voi lukea älypuhelimeen saapuvia tekstiviestejä sekä ilmoituksia. Android-käyttäjät voivat myös vastata tekstiviesteihin.

Fitbit Charge 3:n voi ennakkotilata Fitbitin verkkosivuilta 149,95 eurolla mustalla tai siniharmaalla rannekkeella varustettuna versiona. Fitbit aikoo tuoda markkinoille myöhemmin myös NFC:llä varustetun erikoisversion 169,95:llä eurolla. Aktiivisuusrannekkeiden toimitukset alkavat lokakuussa.