Fitbit julkisti edullisen Versa Lite -aktiivisuusrannekkeen sekä muita malleja

08.03.2019 08:34 | Muropaketin toimitus

Fitbit on esitellyt yhteensä neljä uutta älykelloa ja aktiivisuusranneketta, jotka ovat Versa Lite, Inspire ja Inspire HR sekä Ace 2. 

Laitteista kenties kiinnostavin on päivittäiseen käyttöön ja kuntoiluun soveltuva Versa Lite. Älykellon ominaisuuksiin kuuluvat  automaattinen aktiivisuuden ja univaiheiden seuranta sekä 24/7 PurePulse -sykeseuranta. Versa Liteen on ohjelmoitu yli 15 tavoitteellista harjoitustilaa joita tukee yhdistetty GPS-seuranta.

Veren suhteellista happipitoisuutta arvioi sisäänrakennettu SpO2-sensori, joka auttaa havaitsemaan uusia viitteitä käyttäjän terveydentilasta, esimerkiksi uniapneasta. Älykellon hinta on Suomessa 159,95 euroa ja se sopii Fitibitin mukaan käyttäjille, ”jotka haluavat hyvännäköisen, monipuolisen ja helppokäyttöisen laitteen varustettuna tärkeimmillä ominaisuuksilla.” Älykello on saatavilla valkoisena, violettina, mulperinpunaisena, merensinisenä ja hiilenharmaana.

Muita uutuusmalleja ovat sykemittauksella varustettu 99,95 euron hintainen Inspire HR -aktiivisuusranneke sekä edullisempi 69,95 euron Inspire, josta sykemittaus on jätetty pois. Värikäs Ace 2 on puolestaan tarkoitettu yli kuusivuotiaille lapsille ja sen tarkoituksena on opettaa lapsille terveellisiä elämäntapoja.