UUSIMMAT

Flashin kuolinpäivä vahvistettiin, WhatsApp päivittii uusilla ominaisuuksilla, Xiaomi esitteli uuden pelinäytön – ja viikon 25/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

21.06.2020 13:21 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 25/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Adobe vahvisti Flashin lopullisen kuolinpäivän – Muista poistaa Flash Player koneeltasi ennen sitä

Adobe Flashin kuolemaa on odotettu jo pitkään. Nyt Flashin taru on todella lopussa, sillä viimeisetkin tietoturvapäivitykset loppuvat kuluvan vuoden viimeisenä päivänä eli joulukuun 31. päivänä.

WhatsApp tulee saamaan tulevaisuudessa useita hyödyllisiä ominaisuuksia

WhatsApp-käyttäjien saataville tulee näillä näkymin loppuvuoden aikana useita jokapäiväistä käyttöä helpottavia ominaisuuksia.

Xiaomi julkaisi pelikelpoisen Xiaomi Mi Display -näytön

Xiaomi laajentaa aktiivisesti läsnäoloaan myös PC-markkinoilla. Aiemman näyttöjulkistuksen perään yhtiö on odotetusti esitellyt nyt pelikäyttöön suunnitellun näytön.

Adoben sovellusten harrastelijakäyttäjien elämä helpottumassa – Photoshop saa myös kaivatun parannuksen

Adobella on tavoitteena opettaa harrastelijoille, miten käytetään tekniikoita, jotka ovat jo ammattilaisten hallussa. Tähän yritys pyrkii lisäämällä oppimistyökaluja.

Microsoftin tuleva päivitys tuo Chromiumiin perustuvan Edge-selaimen kaikille käyttäjille

Vuoden toisella puoliskolla ilmestyvä 20H2-Windows-päivitys sisältää kaikille käyttäjille Microsoft Edge -selaimen. Chromiumiin pohjautuva selain on julkaistu jo tovi sitten ja se on myös sieppaamassa markkinaosuutta Chromelta. Mozilla Firefoxin selain on jo ohittanut suosiossa.

Doogeen uutuuspuhelimessa on hurja 10 000 milliampeeritunnin akku, eikä hintakaan huimaa päätä

Kiinalainen Doogee on esitellyt uuden S88 Pro -mallin, jonka akun kapasiteetti on peräti 10 000 milliampeerituntia. Puhelin kestää myös kolhuja ja varsinkin sen kulmat on suojattu järeästi.