UUSIMMAT

Garmin esitteli IFA:ssa kaksi uutta älykelloa ja aktiivisuusrannekkeen

01.09.2017 21:25 | Muropaketin toimitus

Garmin on esitellyt IFA 2017 -messuilla uudet Vívoactive 3- ja Vívomove HR -älykellot sekä Vívosport -aktiivisuusrannekkeen.

Garminin IFA 2017 -messuilla esittelemistä uusista älykelloista Vívoactive 3 on seuraaja viime vuonna julkaistulle Vívoactive HR:lle. Android Authorityn mukaan vesitiiviin Vívoactive 3:n sisään on rakennettu GPS, ja sen akun luvataan kestävän viikon, mikäli laitteen GPS ei ole päällä. GPS-käyttöä Vívoactive 3 puolestaan jaksaa yhdellä latauksella 13 tunnin ajan.

Vívoactive 3 sisältää Garminin Elevate-sykemittarin, joka kykenee seuraamaan muun muassa käyttäjänsä VO2 max -arvoja ja stressin määrää. Älykello tukee myös Garmin Pay -maksusovellusta sekä älypuhelimeen saapuneiden viestien näyttöä ja näihin vastaamista.

Vívoactive 3:n lähtöhinnaksi on Yhdysvaltojen markkinoilla ilmoitettu 299,99 dollaria, ja se saapuu myyntiin lähiaikoina.

Toinen Garminin uutuuksista on älykellon ja tavallisen rannekellon hybridi Vívomove HR, jossa Garmin on panostanut erityisesti ulkonäköön. Laitteessa on tavallisen rannekellon tavoin kaksi viisaria, joiden alta löytyy digitaalinen näyttö. Vívomove HR:n akun luvataan kestävän viisi päivää, mikäli älyominaisuudet on kytketty käyttöön. Mikäli ne ovat poissa käytöstä, akussa riittää virtaa kahdeksi viikoksi.

Vesitiivis Vívomove HR pitää kirjaa muun muassa käyttäjän ottamista askelista, käveltyjen portaiden ja unen määrästä sekä sykkeestä. Laite tukee myös värinähälytyksiä puhelimeen tulleista ilmoituksista.

Vívomove HR:n silikonirannekkeellisen version hinnaksi on ilmoitettu Yhdysvalloissa 199,99 dollaria, kun taas metallista valmistettu HR Premium maksaa 299,99 dollaria.

Garmin esitteli IFA 2017 messuilla myös Vívosport-aktiivisuusrannekkeen. Vívoactive 3:n tavoin myös Vívosport-ranneke sisältää Garmin Elevate -sykemittauksen, ja sen näyttönä toimii pienikokoinen Garmin Chroma. Vesitiiviin Vívosportin akun kestoksi luvataan kahdeksaa tuntia, mikäli sen sisään rakennettu GPS on kytketty päälle. Vívosportin hinnaksi on ilmoitettu 199,99 Yhdysvaltain dollaria.

Tuotteiden hinnoista tai saatavuudesta Suomen markkinoilla ei ole vielä  tietoja.