UUSIMMAT

Garmin Forerunner 945 -älykellosta tarjolle myös mobiiliyhteyksillä varustettu versio

17.11.2021 15:41 | Muropaketin toimitus

Erityisesti juoksu- ja triathlonkäyttöön suunnatusta Garmin Forerunner 945 -älykellosta on julkaistu uusi LTE -versio. Sen myötä urheilija pystyy pitämään yhteyden auki myös liikkuessa ilman muita laitteita.

Mobiiliyhteyden myötä Forerunner 945 LTE -kellossa on puhelimesta riippumattomia turva- ja seurantaominaisuuksia, perheenjäsenten ja ystävien välinen viestintämahdollisuus ja live-tapahtumien jako.

“Olemme innoissamme tuodessamme LTE-yhteyden Forerunner-malliston Forerunner 945 LTE-älykelloon,” kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen myynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Jo vuosien ajan urheilijat ovat voineet katsoa suoritustietoja, kuunnella musiikkia ja maksaa ostoksensa Forerunner-älykellolla, vaikka puhelin ei ole ollut mukana. Nyt myös turva- ja seurantaominaisuuksia pääsee käyttämään suoraan älykellolla. Treenaaminen ilman puhelinta on siis entistä turvallisempaa ja helpompaa.”

Garmin Forerunner 945 LTE:lla voi kutsua apua ja pitää yhteyttä ilman puhelinta. Jos urheilija tuntee olonsa turvattomaksi tai älykello havaitsee poikkeavan tapahtuman, avunanto- ja tapahtumien rekisteröintiominaisuudet lähettävät sijaintitiedoilla varustetun viestin ennakolta asetetuille hätäyhteyshenkilöille. LiveTrack-toiminnolla perheenjäsenet ja ystävät voivat seurata reaaliaikaisesti urheilijaa ja nähdä tämän etukäteen suunnitellun reitin.

Uusi versio sisältää kaikki alkuperäisen Forerunner 945 GPS-älykellon harjoittelu- ja suoritusominaisuudet sekä kehon hyvinvoinnin seurantaa helpottavia tietoja. Käytettävissä on myös enintään tuhannen musiikkikappaleen tallennus ja soittolistojen synkronointi WiFi-yhteyden kautta valikoiduista musiikin suoratoistopalveluista sekä Garmin Pay-lähimaksut. Forerunner 945 LTE:n akun kerrotaan kestävän jopa kaksi viikkoa älykellotilassa ja jopa seitsemän tuntia GPS-tilassa musiikin ja LTE Live Trackin kanssa.

Garmin Forerunner 945 LTE on jo myynnissä luonnonvalkoisena tai mustana suositushintaan 699 euroa. Suositushinta paketille, joka sisältää älykellon lisäksi lisärannekkeen sekä HRM-Pro- ja HRM-Swim-sykevyöt, on 869 euroa.