UUSIMMAT

Garmin vívomove Sport yhdistää älykellon perinteisempään olemukseen

06.01.2022 19:26 | Muropaketin toimitus

Garmin esitel uuden vívomove Sport-hybridiälykellon, jossa perinteisyyttä edustavat oikeat viisarit. Tarvittaessa ne kuitenkin siirtyvät sivuun ja paljastavat huomaamattoman kosketusnäytön.

Uusi Garmin vívomove Sport näyttää siis perinteiseltä rannekellolta. Kellossa on oikeat, liikkuvat viisarit mutta myös näyttö, jolle tulee tietoa esiin tarvittaessa. Kun kosketusnäyttöä koskettaa, viisarit siirtyvät pois tieltä.

Erikoisemman rakenteen sisään kätkeytyy valikoima terveys- ja hyvinvointiominaisuuksia. vívomove Sport seuraa muun muassa hengitystahtia, happisaturaatiota, stressitasoa, unta (eri vaiheineen), nesteytystä ja sykettä. Body Battery -toiminto seuraa kehon energiatason vaihtelua ja auttaa määrittämään harjoittelun ja levon kannalta parhaat hetket. Puhelin on myös yhdistettävissä yhteensopivaan älypuhelimen GPS:ään matkan ja vauhdin mittaamista varten kävely-, juoksu- ja pyörälenkeillä ulkona. Urheilusovelluksista löytyy muun muassa joogaa, voimaharjoittelua, pilatesta, syketreeniä, juoksumattoharjoittelua ja pyöräilyä.

“vívomove kuuluu Garmin-älykellomallistoon, ja nyt siihen on tullut uutena lisäyksenä vívomove Sport-malli”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamarkkinoinnin varatoimitusjohtaja Susan Lyman. “Älykellosta on hyötyä vain, jos sitä käytetään. Ja koska tiedämme, että monet haluavat edelleen käyttää perinteistä, oikeilla viisareilla varustettua kelloa, valikoimassamme on edullisen hintaluokan vívomove Sport, jossa ajaton analoginen kello yhdistyy älytoimintoihin.”

Akun kestoksi kerrotaan jopa viisi päivää älykellotilassa, plus yksi lisäpäivä kellotilassa, kun käytössä on pelkät viisarit. Garmin vívomove Sport-hybridiälykellon suositushinta on 189,00 euroa, ja kello on heti saatavissa.