Uusimmat

Google esitteli täyslangattomat Pixel Buds -nappikuulokkeet

16.10.2019 08:22 Muropaketin toimitus

Made by Google -tapahtumassa esitellyt uudet Pixel Budsit ovat kokonaan langattomat ja tarjoavat Google Assistant -integraation. Virtuaaliapurin avulla käyttäjän ei tarvitse koskea puhelimeensa enää yhtä usein, kun osan toiminnoista voi hoitaa äänikomennoilla.

Googlen mukaan Pixel Budsien tapauksessa on panostettu muotoiluun, jotta ne sopivat mahdollisimman monien korviin. Kuulokkeissa on myös pieni venttiili, jonka avulla kuulokkeiden ei pitäisi aiheuttaa nappikuulokkeille tyypillistä ”tukittujen korvien tunnetta.” Venttiili päästää myös hieman ulkomaailman ääntä läpi, jotta käyttäjä pysyy perillä ympäröivistä tapahtumista.

Kuulokkeissa on kosketuskontrollit ja ne yhdistyvät puhelimeen tai muuhun äänilähteeseen Bluetoothin avulla. Yhdellä latauksella virtaa riittää noin viideksi tunniksi ja latauskotelon avulla kuunteluaikaa voi pidentää jopa vuorokaudeksi.

Pixel Budsit saapuvat myyntiin Yhdysvalloissa ensi vuonna 179 dollarin eli reilun 160 euron hintaan. Värivaihtoehtoja ovat Clearly White, Oh So Orange, Quite Mint and Almost Black.