UUSIMMAT

Google kutsui lehdistön koolle lokakuun yhdeksänneksi päiväksi – Luvassa todennäköisesti uusien Pixel-laitteiden julkistus

09.09.2018 11:47 | Muropaketin toimitus

Google on lähettänyt median edustajille kutsuja lokakuun yhdeksäntenä päivänä järjestettävään tilaisuuteen, jossa julkistetaan suurella todennäköisyydellä uudet Pixel 3 -älypuhelimet.

Google valmistautuu esittelemään uudet Pixel 3 ja Pixel 3 XL -älypuhelimensa virallisesti, sillä yhtiö on kutsunut lehdistön koolle lokakuun yhdeksänneksi päiväksi New Yorkissa sijatsevaan Spring Studiosiin. Tapahtumassa saatetaan nähdä Pixel 3 -laitteiden lisäksi myös esimerkiksi uusi Googlen Pixel-kannettava.

Googlen tulevista Pixel 3 ja Pixel 3 XL -laitteista on nähty jo useita vuotoja, jotka ovat ehtineet paljastaa laitteiden ulkonäön ja osan ominaisuuksista jo etukäteen. Vuotojen perusteella tavallinen Pixel 3 tarjoaa 5,5-tuumaisen näyttöpaneelin, siinä missä suuremman Pixel 3 XL:n näyttöpaneelissa on suurikokoinen näyttölovi.

On kuitenkin olemassa pieni mahdollisuus, että lähes koomisiin mittoihin asti yltäneet Pixel 3 XL -vuodot olisivat tarkoituksellisia ja vääriä. Google on nimittäin pyytänyt useilta youtubettajilta lupaa käyttää videoita, joissa nämä haukkuvat Pixel 3 XL:n valtavaa näyttölovea. Olisikin melkoinen yllätys, mikäli Pixel 3 XL:n ulkonäkö olisikin kokonaan erilainen kuin mitä vuodot antavat odottaa.

Muropaketin uusimmat