Uusimmat

Google Pixel 4 -mallien julkaisu, iPhone 11 Pro Max -testi, EVGAn uudet näytönohjaimet – ja viikon 42/2019 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

20.10.2019 15:04 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 42/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Google julkisti virallisesti Pixel 4 ja Pixel 4 XL -puhelinmallinsa

Google on odotetusti esitellyt uudet Pixel 4 ja Pixel 4 XL -mallit vuotuisessa Made by Google -tapahtumassaan. Puhelimien kiinnostavimmat ominaisuudet lienevät molempien näyttöjen 90 hertsin virkistystaajuus sekä Pixel 4 -malleista löytyvät kamerat.

Testi: Apple iPhone 11 Pro Max – Varman päälle ilman todellisia heikkouksia

Apple on onnistunut pitämään uusien iPhone-mallien julkaisun kiinnostavana tapauksena vuodesta toiseen. Mitään todella radikaalia ei tällä uudistuskierroksella nähty, mutta iPhone 11 Pro Max -malli on silti päivittynyt monilta osin, ja sitä voi pitää jo erinomaisena puhelimena. Jotain siitä kuitenkin jää puuttumaan.

EVGA julkaisi kaksi GeForce RTX 2070 Super Ultra+ -näytönohjainta

Uusien näytönohjaimien Ultra+ -lisänimi on ylikellotetun GDDR6-muistin ansiosta. Kummassakin näytönohjaimessa muistien tehollinen kellotaajuus on 15,5 Gbps.

MSI:n GeForce GTX 1660 Super -näytönohjaimia kuvavuodossa

Kuvavuodon perusteella MSI:n GeForce GTX 1660 Super -mallistoon saadaan ainakin Ventus XS- ja Gaming X -sarjan näytönohjaimet.

OnePlus 8 Pro -puhelimesta on vuotanut uusia mallinnoksia – Tarjolla neloiskamera ja näyttöreikä

OnePlus 8 Pro -puhelin tulee tarjoamaan uuden vuodon perusteella neloiskameran, joka koostuu kolmesta päällekkäin asetetusta kamerasta ja niiden vierellä sijaitsevasta ToF-anturista.

Snapdragon 855+:lla varustettu Realme X2 Pro rantautuu myös Eurooppaan – Hinta on erittäin kilpailukykyinen

Realme on julkaissut uuden lippulaivamallin, Realme X2 Pro’n. Malli saapuu myös Eurooppaan ja vieläpä hyvin kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Muropaketin uusimmat