UUSIMMAT

Google Pixel 5 -puhelimen kaikki tekniset tiedot vuotivat julkisuuteen

24.09.2020 17:10 | Muropaketin toimitus

Google Pixel 5 -puhelimen loputkin tekniset ominaisuudet vuotivat julkisuuteen, vaikka laitteen virallinen julkistus tapahtuu vasta syyskuun 30. päivänä.

Winfuturen mukaan Snapdragon 765G -järjestelmäpiirillä varustetun puhelimen muihin ominaisuuksiin kuuluvat kahdeksan gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. Voi olla, että myyntiin tulee myös muilla muistikonfiguraatiolla varustettuja laitteita. Lisäksi Pixel 5:ssä on todennäköisesti kuusituumainen OLED-näyttö, jonka virkistystaajuus on 90 hertsiä ja tarkkuus Full HD+.

Puhelimen takaa löytyy sormenjälkitunnistimen lisäksi kaksi kameraa, joista pääkameran tarkkuus on 12,2 megapikseliä  ja ultralaajakulmakameran tarkkuus on 16 megapikseliä. Kahdeksan megapikselin etukamera on puolestaan asetettu pieneen reikään. Pixel 5:n akun kapasiteetti on vuodon mukaan 4080 milliampeerituntia ja puhelin tulee todennäköisesti tukemaan langatonta ja käänteistä langatonta latausta.

Google Pixel 5:n ominaisuuksiin kuulunevat lisäksi Android 11 -käyttöjärjestelmä sekä IP68-suojaus pölyä ja vettä vastaan. Puhelimen hinnaksi odotetaan 629 euroa. Erillistä Pixel 5 XL -mallia ei todennäköisesti tänä vuonna nähdä lainkaan.

Muropaketin uusimmat