Uusimmat

Hauska tuote auttaa koiraa viestimään ihmiselle – karvakorva voi lähettää jopa tekstiviestin

08.01.2023 20:50 Muropaketin toimitus

Mietitkö, mitä koirasi yrittää sanoa sinulle? FluentPet saattaa auttaa ymmärtämään lemmikkiä.

CleverPet on kehittänyt uuden version vuonna 2020 markkinoille tuomastaan FluentPet System -tuotteesta. Sen avulla koiran omistaja voi kommunikoida lemmikkinsä kanssa.

FluentPet on älypuhelinsovelluksella varustettu laite, jossa on koiran tassuille sopivia painikkeita. Nappeja painamalla koira voi ”puhua” tai jopa lähettää viestin omistajalleen.

Painikkeisiin voi äänittää erilaisia sanoja tai lauseita, jotka FluentPet toistaa ääneen kaiuttimensa kautta. Sanoja voisivat olla esimerkiksi ”lenkille” tai ”rapsutuksia kiitos”.

Koiran painaessa painiketta omistaja voi myös saada älypuhelinsovellukseensa viestin. Koiran kommunikaatio siis onnistuu vaikkei olisi lähellä koiraa tai laitetta.

Yrityksen kokemusten mukaan koirat oppivat kommunikoimaan tuotteen avulla keskimäärin yhdeksän sanaa. Yli 70 prosenttia koirista luvatusti oppii kaksi sanaa kuukaudessa, ja ensimmäiset sanat ovat yleensä ”ulos” ja ”leikki”.

FluentPet on ollut menestys, sillä tuotteen ensimmäistä versiota myytiin peräti 100 000 kappaletta. Kuusi painiketta sisältävän aloituspaketin hinta on 159 dollaria, ja tuote on parhaillaan ennakkotilattavissa.