UUSIMMAT

Honor 10 Lite on edulliseen hintaluokkaan sijoittuva puhelin näyttölovella ja 24 megapikselin selfie-kameralla

07.01.2019 14:13 | Muropaketin toimitus

Iso näyttö ja AI-tekniikkaan nojaavat kamerat ovat Honorin mallivalikoiman viimeisimmän täydentäjän ykkösominaisuudet.

Honor 10 Lite -puhelimessa on kaksi takakameraa, joista pääyksikön tarkkuus on 13 megapikseliä ja aukkoarvo on f1,8. Sen rinnalla on syvyystiedon tallentamiseen tarkoitettu kahden megapikselin kamera. Puhelin hyödyntää tekoälyä myös 24 megapikselin etukamerassaan, jossa sen avulla tunnistetaan kahdeksan erilaista selfieskenaariota. Puhelimen etukameran kerrotaankin parantavan kuvissa kasvonpiirteitä ja säätävän esimerkiksi taustan valotusta.

Älypuhelimessa on 6,21 tuuman FullView HD -näyttö ja pieni näyttölovi. Niiden yhdistelmänä ruudun ja rungon suhde on yli 90 prosenttia. Näytön kuvasuhde on 19,5:9 ja tarkkuus 2340 × 1080 pikseliä. Suoritin on Kirin 710 ja käyttömuistia on tarjolla kolme gigatavua. Tallennustilaa on käytössä 64 gigatavua, mutta sen laajentaminen onnistuu microSD-muistikortilla. Akun kapasiteetti on 3400 milliampeerituntia.

Honor 10 Litessä on Android 9.o -käyttöjärjestelmä kuorrutettuna EMUI 9.0 -käyttöliittymällä. Puhelimen takakansi koostuu yhteensä kahdeksasta kerroksesta, joka luo liukuväritehosteen Sky Blue -väriin. Lisäksi tarjolla ovat Sapphire Blue- ja Midnight Black-värit. Myyntiin uutuusmalli saapuu 8. tammikuuta 249 euron hintaan.

Muropaketin uusimmat