UUSIMMAT

Honor tuo myyntiin edullisen Honor 9X Lite -älypuhelimen ja tehokkaalla vastamelutoiminnolla varustetut Magic Earbuds -kuulokkeet

16.04.2020 11:55 | Muropaketin toimitus

Honor 9X Lite -puhelin on suunnattu erityisesti nuorekkaille käyttäjille. Siitä kielivät näyttävä värivaihtoehto ja kohtuullisen alhainen, 199 euron hinta. Täyslangattomien Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden valtiksi kerrotaan tehokas vastamelutoiminto.

Uutuuspuhelimessa on 6,5-tuumainen FullView -näyttö, jonka tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä. Laitteen ulkomitat ovat 160,4 x 76,6 x 7,8 millimetriä ja sen paino jää 175 grammaan. Laitteen sormenjälkilukija sijaitsee laitteen takana.

Puhelimessa on 128 gigatavua tallennustilaa, ja sitä voi kasvattaa muistikortilla enintään 512 gigatavuun. RAM-muistia on neljä gigatavua. Suorituskyvystä vastaa HiSilicon Kirin 710 -suoritin, jota ryydittää pelikäyttöön GPU Turbo. Akku on kapasiteetiltaan 3750 milliampeerituntia.

Edullisesta hintaluokasta huolimatta pääkamera perustuu 48 megapikselin kennoon. Sitä avustamassa on kahden megapikselin syvyyskamera. Etukameran tarkkuus on kahdeksan megapikseliä.

Puhelimessa käytetään Googlen palveluita, mutta käyttöjärjestelmänä on Android 9.1, eikä sen päivittymisestä tuoreempaan Android 10 -versioon ole tietoa.

Honor 9X Lite -puhelimen myynti käynnistyy 30. huhtikuuta ennakkomyyntikampanjalla (voimassa 30.4.-13.5.), jonka aikana puhelimen ostaja saa kaupan päälle Honor Band 5 -älyrannekkeen. Virallisesti puhelin tulee myyntiin Honor-jälleenmyyjille 14. toukokuuta. Puhelimen hinta on 199 euroa ja se tulee saataville kahdessa eri värissä, jotka ovat Emerald Green ja Midnight Black.

Honor aloittaa myös täyslangattomien Magic Earbuds -kuulokkeiden myynnin. Uudet kuulokkeet suodattavat valmistajan kertoman mukaan tehokkaasti taustamelua. Tämän mahdollistaa kuulokkeissa käytetyt, sisäänrakennetut kolmoismikrofonit. Silikonitulpilla varustetuissa kuulokkeissa äänentoistosta vastaa kymmenen millimetrin elementti. Magic Earbuds -kuulokkeet ovat saatavilla Pearl White – ja Robin Egg Blue -väreissä 129 euron hintaan.

Muropaketin uusimmat