Uusimmat

Honor tuo myyntiin Watch GS Pro -älykellon –  Yli sata eri urheilutilaa ja pitkä akkukesto

27.10.2020 14:30 Muropaketin toimitus

Juuri myyntiin tuleva Honor Watch GS Pro -älykello on suunnattu erityisesti seikkailijoille ja aktiiviulkoilijoille. Mukana on myös vaellus- ja hiihtolajeja. Hintaa kellolla on 249 euroa.

1,39-tuumaisen AMOLED-näytön kirkkaus muuttuu automaattisesti valon mukaan, ja laitteessa on erilaisia näyttötyylejä. Älykello on varustettu Kirin A1 -virtapiirillä, jonka avulla älykello kestää perustoiminnoilla jopa 25 päivää yhdellä latauksella. Puolen tunnin latauksella saa jopa viikon käyttöaikaa, ja älykellon voi ladata täyteen alle kahdessa tunnissa. Painoa kellolla on noin 46 grammaa. GPS-paikannusta käytettäessä akun odotetaan kestävän 48 tuntia.

Mukana on myös vaellus- ja vuorikiipeilyominaisuuksia, mutta myös yli sata muuta urheilulajia, aina avovesiuintia, soutua ja triathlonia myöten. Uusimmat urheilutilat kattavat myös hiihtolajeja, kuten lumilautailun ja maastohiihdon. Honor Watch GS Pro’n kaksitaajuinen satelliittipaikannusjärjestelmä on varustettu myös ”Route Back”-toiminnolla, joka opastaa käyttäjän takaisin reitille. Muihin, tavanomaisempiin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi unen, stressin tai sykkeen seuranta.

– Haluamme herätellä käyttäjien uteliaisuutta ja seikkailuhenkeä – uuden Honor Watch GS Pron ansiosta voi tutkia yhä tuntemattomampia maastoja ja löytää itsestään aivan uusia puolia, kertoo Honor Finlandin Senior Marketing Manager Suvi Surenkin.

Kestävyydestä kielivät uutuuskellolle tehdyt 14 erityyppistä MIL-STD-810G-testiä, mukaan lukien matalapaine (korkeus), korkea lämpötila, matala lämpötila, nesteiden aiheuttama saastuminen, aurinkosäteily (auringonpaiste), sade, kosteus, suolasumu, hiekka ja pöly, upotus, tärinä, isku, lämpötila, kosteus ja korkeus.

Honor Watch GS Pro -älykello julkaistaan kolmessa eri värisävyssä: Charcoal Black, Marl White and Camo Blue ja käynnistyy 30. päivä lokakuuta ennakkomyyntikampanjalla, jolloin saa Honor Choice TWS -kuulokkeet kaupan päälle. Ennakkomyyntikampanja on voimassa 30.10.–8.11.2020. Varsinainen myynti alkaa 9. päivä marraskuuta 2020. Älykellon suositushinta on siis 249 euroa.