HTC julkisti kryptovaluuttojen ystäville tarkoitetun Exodus-älypuhelimen – Ennakkotilattavissa vain kryptovaluutoilla

25.10.2018 12:36 | Muropaketin toimitus

HTC on esitellyt kryptovaluuttojen kanssa paljon tekemisissä oleville käyttäjille tarkoitetun Exoduksen, jonka voi nyt ennakkotilata kryptovaluuttojen avulla.

HTC:n on esitellyt ”lohkoketjupuhelin” Exoduksen, joka on tarkoitettu kryptovaluuttojen kanssa paljon tekemisissä oleville käyttäjille.

HTC Exodus tarjoaa ”huipputurvallisen” ja täysin Androidista erillisen Zion Walletin, johon käyttäjät voivat säilyttää kryptovaluuttojaan. Social Key Recovery -teknologian avulla puhelimeen talletetut kryptot voi palauttaa, mikäli puhelin katoaa, hajoaa tai varastetaan.Sen sijaan HTC:n aiemmin lupailemat muut yksityisyys- ja turvallisuusominaisuudet on jätetty pois Exoduksesta.

Muiden ominaisuuksiensa puolesta HTC Exodus vastaa HTC U12 Plussaa. Sen suorittimena toimii Snapdragon 845 ja laitteessa on 6/128 gigatavua muistia. Akun kapasiteetti on 3500 milliampeerituntia ja puhelimen takaa löytyy 12 + 16 megapikselin kaksoiskamera ja etupuolelta 8 + 8 megapikselin etukamera.

Todennäköisesti joulukuussa myyntiin saapuvan HTC Exoduksen voi nyt ennakkotilata, mutta vain kryptovaluuttojen avulla. Ennakkotilaushinta on 0,15 bitcoinia tai 4,78 ethereumia, eli nykyisten kurssien mukaan 735 tai 860 euroa.