Uusimmat

HTC tuo puhelimen sivujen hivelyn Android One -maailmaan

16.09.2017 11:02 Muropaketin toimitus

HTC innovoi tämänvuotiseen U11 -puhelimeensa ”Edge Sense”-tekniikan, jossa joitakin puhelimen toimintoja voi ohjata sen kylkiä koskettamalla. Nyt sama ominaisuus tuodaan myös halpapuhelimiin. 

Lippulaivaluokkaan asettuvasta U11-mallista kevennetty Android One -malli on nimeltään joko HTC Ocean Life, mikäli Twitter-vuotaja LlabTooFeR osuu oikeaan. Mikäli vetonsa asettaa mieluummin Evan Blassille, on puhelin hänen mukaansa nimeltään HTC U11 Life. Evan on saanut käsiinsä myös laitetta esittävän kuvan, jonka mukaan näytön reunat ovat huomattavasti paksummat kuin alkuperäisessä U11-mallissa.

Kuten muissakin Android One -laitteissa, käyttöjärjestelmänä pyörii valmistajan omista kuorrutuksista riisuttu Android-versio. Ilmeisesti mukana kuitenkin ovat USonic-viritysohjelma kuulokkeille ja HTC:n oma kameraohjelmisto Zoe-ominaisuudella. Myös puhelimen sivuille asennetut sensorit olisivat LlabTooFeRin tietojen mukaan edelleen mukana. Kuvan perusteella puhelimessa olisi myös sormenjäljenlukija näytön alapuolella.

Aiemmin huippuedullisiksi aiottujen Android One -laitteiden sekaan on viime aikoina julkaistu myös lähempänä keskiluokkaa olevia laitteita esimerkiksi Xiaomilta. U11 Lifen järjestelmäpiirinä on ennakkotietojen mukaan Snapdragon 630, joten kymmenien eurojen hintaluokkaan sillä tuskin on asiaa.

Muropaketin uusimmat