UUSIMMAT

HTC tuo Vive Cosmos -virtuaalilasit Suomeen lokakuussa

12.09.2019 15:55 | Muropaketin toimitus

HTC julkaisee Vive Cosmos -virtuaalilasit Suomessa ja muualla Euroopassa lokakuun kolmantena päivänä 889 euron hintalapulla. 

HTC:n mukaan PC:n kanssa toimiva Vive Cosmos kehitettiin VR-asiakkaiden tarpeisiin helppoutta, monipuolisuutta ja suorituskykyä ajatellen. VR-lasien asennuksen luvataan olevan helppoa ja LCD-paneeleilla varustettujen lasien tarkkuus on 2880×1700 pikseliä. Kuulokkeissa on myös integroidut korvan päälle asettuvat kuulokkeet sekä uudistettu seurantajärjestelmä.

Virtuaalilasit ovat modulaariset ja niihin voi ostaa jälkikäteen erilaisia modeja. Ensimmäinen modi on Vive Cosmos External Tracking Mod asiakkaille, jotka haluavat jatkaa nykyisten Lighthouse-tukiasemien käyttämistä kohtausten seurantaan myös uusien lasien kanssa. Modi saapuu myyntiin ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Vive Cosmos -lasien ennakkotilaajat palkitaan vuoden ilmaisella Viveport Infinity -tilauksella. Palvelu tarjoaa rajoittamattoman pääsyn
satoihin  VR-sovelluksiin, -peleihin ja- videoihin, joita ovat esimerkiksi Fisherman’s Tale, Fujii ja Ninja Legends. Yhdessä Vive Cosmoksen julkaisun kanssa Viveport Infinityn valikoimaan tuodaan uusia pelejä, joihin kuuluvat BBC:n Doctor Who: The Edge of Time, SYFYn Eleven Eleven ja Atlas V:n Gloomy Eyes.