UUSIMMAT

HTC:n lohkoketjupuhelin julkaistaan vielä kuluvan vuoden aikana

12.07.2018 14:21 | Muropaketin toimitus | 1

HTC aikoo julkaista Exodus-nimisen lohkoketjupuhelimensa vielä kuluvan vuoden aikana. Älypuhelin on tarkoitettu kryptovaluuttojen parissa työskenteleville ihmisille.

HTC on tuomassa loppuvuoden aikana markkinoille Exodus-nimisen lohkoketjupuhelimen, kertoo The Verge. Laitteen kehityksestä vastanneen Phil Chenin mukaan Exodus maksaa noin 1000 dollaria ja että se pyritään tuomaan mahdollisimman monelle eri markkina-alueelle.

Android-käyttöjärjestelmään perustuva Exodus on tarkoitettu kryptovaluuttojen parissa työskenteleville ihmisille. Laitetta voi käyttää kryptovaluuttojen lompakkona ja sillä voi ajaa lohkoketjuihin liittyviä sovelluksia, kuten CryptoKitties-peliä. Lisäksi laite toimii lohkoketjuverkoston solmuna. Exoduksen tarkemmista teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tietoa.

Jää nähtäväksi, riittääkö HTC:n lohkoketjupuhelimelle enää asiakkaita. Esimerkiksi BitCoinin arvo romahti jo viime vuodenvaihteessa ja kryptovaluuttojen suurin nousukausi näyttää olevan ainakin toistaiseksi jo takana.

Keskustelu

Muropaketin uusimmat