UUSIMMAT

HTC:n uusi kryptovaluuttapuhelin Exodus 1s toimii Android Oreolla

21.10.2019 12:50 | Muropaketin toimitus

HTC on kärvistellyt jo pitkään heikkojen talouslukemien kanssa, eikä uusi kryptovaluuttapuhelin Exodus 1s todennäköisesti tule parantamaan tilannetta.

Exodus 1s -kryptovaluuttapuhelimen ideana on, että se toimii tarvittaessa täysiverisenä Bitcoin nodena, eli se voi varmentaa Bitcoineilla käydyt kaupat suoraan laitteella ilman muiden palveluiden apua. Toiminnon hyödyntämiseksi laitteeseen täytyy tosin asentaa microSD-muistikortti. Zion Wallet -lompakkoon voi puolestaan tallettaa erilaisia kryptovaluuttoja.

Hintaa Exodus 1s:llä on Euroopassa 219 euroa, kertoo Engadget. Muut kuin kryptovaluuttojen kovimmat käyttäjät tuskin innostuvat Exodus 1s:tä, sillä laitteen tekniset ominaisuudet ovat pahasti vanhentuneet.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 8 Oreo, suorittimena Snapdragon 435 ja lataus tapahtuu micro USB -liitännän kautta. Keskusmuistia löytyy neljä gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua, 5,7-tuumaisen näytön toimiessa 720p-resoluutiolla. Etu- ja pääkameroiden resoluutio on 13 megapikseliä.