Uusimmat

Huawei esitteli Band 4 -aktiivisuusrannekkeen

25.10.2019 12:13 Muropaketin toimitus

Honor esitteli taannoin Band 5i-nimisen aktiivisuusrannekkeen. Nyt Honorin omistava Huawei on julkaissut laitteesta uudelleenbrändätyn version, Huawei Band 4:n.

Huawei Band 4:ssä on 0,96-tuumainen TFT-näyttö jonka resoluutio on 160×80 pikseliä. Näytöllä näkyy käyttäjän liikkumiseen liittyvää dataa, kellonaika ja päivämäärä, jonka lisäksi pieneltä ruudulta voi nähdä puhelimeen saapuvia ilmoituksia.

Aktiviisuusranneke sisältää sykemittarin ja se osaa seurata käyttäjän unitottumuksia. Ranneke osaa seurata erilaisia aktiviteettejä, kuten juoksua ja pyöräilyä, jonka lisäksi se kestää upotuksen 50 metrin syvyyteen saakka. Puhelimeen aktiivisuusranneke yhdistyy Bluetooth 4.2 -yhteydellä ja 91 milliampeeritunnin akun luvataan kestävän 7-9 päivän ajan. Aktiivisuusrannekkeeseen on rakennettu mukaan USB-A-liitin, jolla sitä voi ladata ilman johtoa.

Värivaihtoehtoja ovat  Graphite Black, Sakura Pink ja Amber Sunrise, kertoo GSMArena. Uutta aktiivisuusranneketta myydään toistaiseksi vain Indonesiassa ja Thaimaassa noin 30 euron hinnalla.