UUSIMMAT

Huawei esitteli edullisen P40 Lite E -mallin Euroopan markkinoille

05.03.2020 12:22 | Muropaketin toimitus

Huawein uusi Eurooppan markkinoille julkistettu P40 Lite E on P40-malliston selvästi edullisin malli. Käytännössä se vastaa aiemmin muilla markkina-alueilla nähtyä Huawei Y7p -mallia.

P40 Lite E tarjoaa 6,39-tuumaisen näytön jonka tarkkuus on 720p+. Näytön vasemmassa yläkulmassa on reikä kahdeksan megapikselin etukameralle ja laitteen takapuolelta löytyvät 48 megapikselin pääkamera, kahdeksan megapikselin laajakulmakamera sekä kahden megapikselin syvyyskamera. Niiden alapuolella on myös sormenjälkitunnistin.

Keskusmuistia P40 Lite E:ssä on neljä gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua. Suorittimeksi on valittu Kirin 710F ja akun kapasiteetti on 4000 milliampeerituntia. Akkua ladataan micro-USB-liittimen kautta, jonka lisäksi laitteessa on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kertoo GSMArena.

Googlen sovelluksia puhelimessa ei nähdä, ja sovellukset täytyy muutenkin ladata Huawein omasta App Gallerystä Play Storen sijaan. Toistaiseksi P40 Lite E on saatavilla ainoastaan Puolassa, mutta lienee todennäköistä, että saatavuus paranee myöhemmin. Laitteen toimitukset alkavat 12. päivä maaliskuuta ja se on jo ennakkotilattavissa.

Muropaketin uusimmat