UUSIMMAT

Huawei Mate 30 ja Mate 30 Lite -malleista vuoti kuvia – Luvassa myös Mate 30 Porsche Design

16.09.2019 15:49 | Muropaketin toimitus

Tähän mennessä on nähty useita vuotokuvia Huawein Mate 30 Pro -mallista. Nyt mobiilivuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvia myös Mate 30 -malliston edullisemmista edustajista.

Mate 30 -perusmalli muistuttaa pitkälti Mate 30 Pro -versiota ja molempien puhelimien takapuolella kamerat on aseteltu ympyrän muotoiseen moduuliin. Puhelimessa ei näy sormenjälkitunnistinta, joten se on todennäköisesti integroitu näyttöön. Etupuolella erona Mate 30:ssä näytön lovi on Mate 30 Prota (pääkuva) kapeampi. Huawein julkaiseman trailerin ja Mate 30 -mallistoon on luvassa myös Porsche Design -erikoisversio.

Yksityiseltä Twitter-tililtä löytyvien Blassin kuvien perusteella Mate 30 Lite -puhelimessa kamerat on aseteltu neliön sisään kuten viimevuotisissa Mate 20 -malleissa. Etukamera on puolestaan sijoitettu näytön vasempaan ylänurkkaan asetettuun reikään.

Huawei julkistaa Mate 30 -malliston virallisesti kuluvan viikon torstaina, jolloin uusien puhelimien muotoilut ja muut ominaisuudet vahvistuvat.

Mate 30

Mate 30 Lite