UUSIMMAT

Huawei paljasti: Nova 5 tarjoaa näyttöloveen asetetun 32 megapikselin etukameran

18.06.2019 08:25 | Muropaketin toimitus

Huawei on julkistanut kiusoittelukuvan tulevasta Nova 5 -mallistaan. Sen perusteella puhelimen näyttöloveen on asetettu 32 megapikselin etukamera.

Huawei esittelee Nova 5:n virallisesti vasta kesäkuun 21. päivänä eli ensi perjantaina, kertoo Android Pure. Ensikatsauksen perusteella puhelimen muotoilu tulee kuitenkin muistuttamaan Nova 4 -mallia ja näytön reunat on saatu pidettyä kohtuullisen pieninä.

Huaweilta on luvassa myös Nova 5 Pro -malli, josta vuoti mallinnoksia (toinen kuva tekstin alla) jo muutama päivä sitten. Nova 5 Pro -version teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat näillä näkymin Kirin 980 -suoritin, 3900 milliampeeritunnin akku, 8 gigatavua keskusmuistia, 128 / 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä neloiskamera. Neloiskamerassa 24 megapikselin pääkameraa tukisivat 8 megapikselin laajakulma, 2 megapikselin syvyyskamera sekä ToF-anturi.

Huawei Nova 3 nähtiin myös Suomessa. On siis mahdollista, että myös sarjan viides laite rantautuu ennen pitkää Suomeen, ainakin jos valmistajan  kauppaolosuhteet muuttuvat nykyistä suotuisammiksi.

Muropaketin uusimmat