Uusimmat

Huawei Watch 3 -kellosarja julki – Käyttää uutta käyttöjärjestelmää ja toimii latauksetta jopa kolme viikkoa

02.06.2021 16:52 Muropaketin toimitus

Huawei julkisti tänään uudet Watch 3 -mallisarjan älykellot: Watch 3 Pro ja Watch 3. Ne perustuvat valmistajan uusimpaan HarmonyOS-käyttöjärjestelmään.

Laitteissa on kaartuva 3D-lasinäyttö ja 316L-tyypin ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori. Täysin uudenlainen pyöritettävä sivupainike tunnistaa myös eri painallusvoimakkuudet, ja vastaa käyttöön värinällä. Huawei Watch 3 Pro ja Watch 3 tukevat itsenäisiä verkkoyhteyksiä ja niissä on käytetään eSIMiä.

Huawei Watch 3 Pro ja Watch 3 ovat ensimmäiset HarmonyOS-käyttöjärjestelmää hyödyntävät älykellot. Sen myötä kelloissa on uudenlainen käyttöliittymä, jonka sovellusvalikkorakenne luo yhdessä pyöritettävän 3D-sivupainikkeen valmistajan tiedotteen mukaan sujuvan ja intuitiivisen käyttökokemuksen.

Huawei Watch 3 -kellot tukevat jopa sataa erilaista harjoitustilaa. Uuden lämpöanturin ansiosta kello tukee myös ruumiinlämmön tunnistusta. Lisäksi mukana ovat muun muassa verensokerinhallinta, kaatumisen tunnistus, hätätilanteiden SOS-toiminnot, sykkeenmittaus, Sp02-mittaus sekä unen seuranta.

“Uudet Huawei Watch 3 -kellot ovat riippumattomia, älykkäitä ja yhtä tehokkaita kuin älypuhelimet. Ne on suunniteltu tekemään käyttäjän arjesta entistä mukavamman. Terveys- ja hyvinvointitoiminnot ovat aina olleet puettavien laitteidemme ydinvahvuuksia, ja nyt niiden joukkoon liittyvät ruumiinlämmön tunnistus sekä käsienpesun ja kaatumisen tunnistus. Tämän myötä käyttäjällä on hyödynnettävänään aiempaa kattavampi valikoima hyvinvointitoimintoja”, sanoo Kevin Ho, Chief Operating Officer, Huawei Consumer Business Group.

Huawei Watch 3 -sarjan kelloissa on pitkäkestoinen akku. Watch 3 Pro takaa viisi päivää käyttöä älykkäässä tilassa ja jopa 21 päivää pitkän akkukeston tilassa. Watch 3 taas toimii yhdellä latauksella kolme päivää älykkäässä tilassa ja 14 päivää pitkän akkukeston tilassa.

Huawei Watch 3 -sarjassa on tarjolla useita vaihtoehtoja kellotauluille ja rannekkeille. Rannekkeiden joukossa valittavissa on fluoroelastomeerista, nailonista, nahasta, ruostumattomasta teräksestä sekä titaanista valmistettuja vaihtoehtoja.

Huawei Watch 3 -sarja tulee Suomessa myyntiin elokuussa. Watch 3:n suositushinta on 399 euroa ja Watch 3 Pro:n 449 euroa.