Huawei Watch GT 2 -testi, Philipsin uusi FreeSync-näyttö, eksoottisen väriset näytönohjaimet – ja viikon 49/2019 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

08.12.2019 14:21 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 49/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Kokeilu: Huawei Watch GT 2 -älykello tarjoaa monipuoliset perusominaisuudet, mutta niukasti todellisia uudistuksia

Huawei esitteli tänä syksynä päivitetyn version suositusta Watch GT -älykellostaan. Kohtuullisella 249 euron suositushinnalla myytävää Watch GT 2 -älykelloa on uudistettu aiempaan malliin verrattuna varsin maltillisesti. Päivityksen yhteydessä mukaan on silti mahdutettu muun muassa uusi Kirin A1 -suoritin sekä uusia ominaisuuksia.

Philipsiltä uusi 276C8-näyttö FreeSync-tuella

Philips on julkaissut uuden Philips Moda 276C8 LCD -näytön. IPS-paneelitekniikalla toimiva näyttö tarjoaa myös FreeSync-tuen.

HIS esitteli persoonallisen väriset Radeon RX 5700 XT -näytönohjaimet

Uudet näytönohjaimet kulkevat nimellä Radeon RX 5700 XT Blue Army- ja Pink Army. Niistä tulee saataville myös tehdasylikellotetut OC-versiot.

AMD pyrkii jälleen Intelin apajille – nyt tähtäimessä ovat NUC-tietokoneet

AMD haluaa parantaa entisestään iskukykyään Inteliä vastaan. Seuraavaksi se haluaa itselleen siivun Mini PC -markkinoista.

Android 11 tuo todennäköisesti mukanaan ominaisuuden, joka hyödyttää erityisesti lentomatkustajia

Androidin lähdekoodista on löytynyt vihje siitä, että Android 11 -käyttöjärjestelmästä voi löytyä ominaisuus, josta on iloa erityisesti usein lentäville ihmisille.

Mitäs ihmettä? Huumelordi Pablo Escobarin veli julkisti edullisen taittuvanäyttöisen puhelimen – isompi kuin Galaxy Fold

Jos taittuvanäyttöinen Samsung Galaxy Fold -puhelin kiinnostaa, mutta se tuntuu liian kalliilta, hätiin rientää jo edesmenneen huumelordi Pablo Escobarin veli Roberto.

Muropaketin uusimmat