UUSIMMAT

Huawein taittuvanäyttöisen Mate X -puhelimen myyntiintulo siirtyi jälleen

16.08.2019 12:13 Muropaketin toimitus

Huawein mukaan taittuvanäyttöinen Mate X ei ilmesty myymälöiden hyllyille ennen marraskuuta. 

Aiemmin Huawei viivytti alun perin kesälle suunniteltua Mate X:n julkaisua syyskuulle asti, mutta nyt puhelimen julkaisua on siirretty uudelleen. Uudesta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkkaa arviota, mutta Huawei on TechRadarin mukaan varma että puhelin julkaistaan vielä kuluvan vuoden aikana, todennäköisesti marraskuussa.

Huawei kertoi aiemmin, ettei Mate X:ää päästetä markkinoille, ennen kuin se täyttää kaikki Huawein puhelinta kohtaan asettamat vaatimukset. Valmistaja totesi myös, ettei Samsung Galaxy Foldin syyskuisella julkaisuaikataululla ole Huawei Mate X:n kannalta juurikaan merkitystä vaan tärkeintä on että kuluttajat pääsevät käyttämään moitteetonta tuotetta.

Lopullinen tuote saattaa erota jonkin verran Muropaketin ensituntumissa nähdystä laitteesta, sillä Huawei on jatkanut Mate X:n tuotekehitystä kuluneina kuukausina.

TechRadarin mukaan Mate X saattaa saada seuraajan jo ensi vuonna. Huawein vihjailujen perusteella seuraavaan taittuvanäyttöiseen puhelimeen on mahdutettu vieläkin enemmän näyttöjä.