UUSIMMAT

Huawein uusi älykello, OnePlus 8 -mallien tekniset tiedot vuotivat, BenQn uusi pelinäyttö – ja viikon 13/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

29.03.2020 22:05 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 13/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat peliaiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Huawei julkisti uuden kohtuuhintaisen Watch GT 2e -älykellon

Huawein uusi Watch GT 2e on edullisempi versio aikaisemmasta Huawei Watch GT 2:sta. Älykellolla on hintaa 179 euroa, siinä missä 46 millimetrin Watch GT 2:n suositushinta on 250 euroa.

OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro -mallien tekniset tiedot vuotivat – Tarjolla 120 hertsin näytöt ja muita herkkuja

OnePlus 8 ja 8 Pro -mallien tiedot saattoivat vuotaa julkisuuteen. Niiden perusteella kyse on varsin kiinnostavista puhelimista.

BenQ julkaisi 240 hertsin XL2746S-pelinäytön

BenQ on julkaissut uuden Zowie-sarjaan kuuluvan 240 hertsin XL2746S-pelinäytön.

Intelin tulevien Tiger Lake -prosessorien integroitujen grafiikkapiirien suorituskyky näyttää lupaavalta

Vuoto suorituskykytestistä näyttää, että Intelin tulevien Tiger Lake -prosessorien sisäänrakennettu grafiikkapiiri on AMD:n päivitettyä seitsemän nanometrin Vega-grafiikkapiiriä suorituskykyisempi. Tiger Lake-U prosessorit valmistetaan Intelin kymmenen nanometrin viivaleveyden valmistusprosessilla.

Huoli koronaviruksesta sai PC-yhteisön lahjoittamaan laskentatehoa hyvään tarkoitukseen: [email protected] kattaa nyt enemmän laskentatehoa kuin maailman seitsemän tehokkainta supertietokonetta

Tietokoneiden omistajat kautta maailman ovat intoutuneet lahjoittamaan tietokoneidensa laskentatehoa erityisesti koronaviruksen torjuntaan. Stanfordin yliopiston pitkäaikainen hajautetun laskennan projekti [email protected] kattaa nyt historiallisen paljon tehoa.

OnePlus vahvisti: Odotettu ominaisuus saapuu vihdoin OxygenOS:ään

OnePlus on vahvistanut, että näytön päällä pitävä Always-on Display -ominaisuus saapuu vihdoin osaksi OxygenOS:ää.

Muropaketin uusimmat