UUSIMMAT

Huhu kertoo: Honor 20 Pro -puhelimen julkaisu länsimaissa viivästyy Huawein ongelmien vuoksi

24.05.2019 10:47 | Muropaketin toimitus

Luotettavista mobiilivuodoista tunnetun Roland Quandtin mukaan Honor 20 Pron julkaisua länsimaissa joudutaan venyttämään tai se saattaa jopa peruuntua kokonaan Yhdysvaltojen yritystä vastaan asettaman kauppakiellon vuoksi.

Aiemmin kerroimme ensituntumien muodossa, kuinka Huawein omistama Honor julkisti uuden Honor 20 Pro -lippulaivamallin. Lupaavalta vaikuttaneen puhelimen julkaisu saattaa kuitenkin siirtyä tuntemattoman ajan päähän.

Winfuturen mukaan Honor ei ehtinyt hankkia Honor 20 Prolle Google Playn sertifikaattia ennen kauppakiellon astumista voimaan. Kauppakiellon 90 päivän siirtymäaika ei koske uusia malleja, joten siitä ei ole Honor 20 Pron kannalta hyötyä.

Näin ollen Honor 20 Prolle ei saada Googlen tukemaa Androidia, eikä sitä siksi ehditä julkaista alkuperäisessä kesäkuun ensimmäiselle viikolle suunnitellussa aikataulussa. Toistaiseksi Honor toivoo ratkaisevansa ongelmat ja puhelimen saapuvan myyntiin myös länsimaissa kesäkuun loppuun mennessä, mutta myöskään uuden aikataulun pitävyydestä ei ole varmuutta.

Muropaketin uusimmat