UUSIMMAT

Huhu kertoo Nokia 9 PureView -puhelimen myöhästyvän edelleen – Myös odotettu hinta paljastui

17.01.2019 13:45 | Muropaketin toimitus

Viisilinssisellä pääkameralla varustetun Nokia 9 PureView -puhelinmallin oli alun perin määrä saada julkaisunsa jo viime syksynä, mutta julkaisu viivästyi kuluvan vuoden puolelle. Nyt julkaisua on huhujen mukaan lykätty jälleen.

Viime vuoden puolella Nokia 9 PureView’n kamera kärsi ongelmista, jotka haluttiin korjata ennen sen julkaisua. Uuden julkaisuajankohdan piti huhujen mukaan olla tammikuun lopulla, mutta nyt vaikuttaa siltä, ettei puhelin ehdi ulos vielä tässäkään kuussa. Sen sijaan Nokia Anewin saamien tietojen mukaan Nokia 9 PureView nähdään vasta ensi kuun lopulla MWC 2019 -messuilla. Nokiamobin mukaan puhelimen hinta tulee asettumaan viimevuotisen Nokia 8 Siroccon tavoin noin 750 euroon.

Nokia 9 PureView joutuu siten taistelemaan MWC-messuilla muiden uusien lippulaivamallien kanssa. HMD Globalin uutuusmallissa on kuitenkin viimevuotinen Snapdragon 845 -suoritin, jolloin se ei ole yhtä suorituskykyinen kuin, niin ikään MWC-messuilla nähtävät, ensimmäiset Snapdragon 855 -mallit. Nokia 9 PureView -puhelimesta kuitenkin odotetaan vuoden loppupuolella myös 5G-yhteyksiä tukevaa Snapdragon 855 -versiota.