Uusimmat

Instagram on saamassa uuden ominaisuuden – yökukkujat kiittävät

28.09.2019 19:51 Markku Leppilampi

Instagram-kuvapalvelu on tällä hetkellä testaamassa Dark Mode -ominaisuutta. Tummaa tilaa  on kehuttu muun muassa siitä, että se rasittaa vähemmän silmiä.

Käyttäjien yöunet saattavat olla niin ikään paremmat, jos kännykkää käyttää illalla tummemmassa tilassa. Instagram on seuraava palvelu, joka on ottamassa toiminnon käyttöönsä.

Tumma tila on raportoidusti luvassa Android 10:n lisäksi myös joihinkin aiempiin käyttöjärjestelmäversioihin.

Pimennysverhot ovat tällä hetkellä vielä beta-testissä. Jos käyttäjä on ilmoittautunut beta-testaukseen ja käyttää Instagramin versiota 114.0.0.24, sovelluksen pitäisi siirtyä tummaan tilaan automaattisesti – jos se on kytketty päälle Androidin asetuksista.

The Next Web uskoo, että tumma tila tulee piakkoin mahdolliseksi myös tavallisille Instagram-käyttäjille.

Alla kuva.

View post on imgur.com

Markku Leppilampi

"Olen useampiin medioihin työskentelevä, monista aihepiireistä kiinnostunut toimittaja. Eri verkkolehtiin tulee raapustettua juttuja muun muassa elokuvista, tekniikasta, tieteestä ja terveydestä. Muropakettiin olen naputellut vuodesta 2019 saakka tietotekniikan maailmaan liittyviä uutisia maustettuna mobiilijutuilla, ja teen myös laitetestejä. Pelisuosikkeihini kuuluvat ainakin Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield-sarja, Civilizationit, Cities: Skylines ja Heartstone."

Muropaketin uusimmat