UUSIMMAT

iPhone Xs Maxin suosio yllätti Applen – Myös Apple Watch Series 4 kelpaa kuluttajille

26.09.2018 09:24 | Muropaketin toimitus

Applen suurempi iPhone Xs Max -puhelinversio on osoittautunut paljon iPhone Xs:ää suositummaksi uutuusmalliksi. Myös Apple Watch Series 4 -älykello tekee hyvin kauppansa. 

Applen analyytikko Ming-Chi Kuon laatiman raportin mukaan suurella 6,5-tuumaisella näytöllä varustetun iPhone Xs Maxin suosio on yllättänyt Applen, raportoi Macrumours. iPhone Xs Max on myynyt 3-4 kertaa paremmin Xs-perusmalliin verrattuna ja sen 256 gigatavun tallennustilalla varustettu versio on osoittautunut kaikkein suosituimmaksi. Väreistä kauppansa parhaiten ovat tehneet kulta ja harmaa.

Raportin mukaan myös kallein, Suomessa 1679 euroa maksava 512-gigatavuinen versio on niin suosittu, että Applen on vaikea vastata sen kysyntään. Kuo uskoo samalla edullisimman, lokakuun 26. päivänä kauppoihin saapuvan iPhone Xr -mallin vetovoimaan ja siihen, että malli myy paremmin kuin sitä edeltänyt iPhone 8.

Niin ikään Watch Series 4:n suosio on ollut Applelle yllätys. Yritys odottaakin toimittavansa 18,5-19,5 miljoonaa älykelloa aiemmin ennustetun 18 miljoonan sijasta.