JBL esitteli uusia nappikuulokkeita vastamelutoiminnolla: Live FREE NC+ ja Reflect MINI TWS

06.09.2020 18:09 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla JBL esitteli liudan uusia tuotteita. Vastamelutoiminnosta on tullut kuulokkeissa suosittu ominaisuus, joten uudet langattomat Live FREE NC+- ja Reflect MINI TWS -nappikuulokkeet ovat valmistajan vastaus tähän tarpeeseen.

JBL Live FREE NC+ ja Reflect MINI TWS sisältävät kumpikin Active Noise Cancelling -toiminnon, mutta myös valmistajan Smart Ambient -teknologian, joka mahdollistaa ympäristön havainnoinnin tarvittaessa. Valmistaja kertoo tiedotteessaan kuulokkeiden olevan IPX7-tasoisesti vesisuojatut. Muita valtteja ovat vahva akunkesto sekä nopea yhdistettävyys ja JBL:n tunnetuksi tekemä äänimaailma.

”Tuomme nyt markkinoille uusia täysin langattomia kuulokkeita, joissa yhdistyy JBL:lle tunnusomaiset tehokas ääni ja rohkea muotoilu sekä edistykselliset toiminnot. Aktiivinen vastamelun torjunta ja IPX7-luokitus erityisesti parantavat nappikuulokkeiden monipuolisuutta ja toimintakykyä, ja olemmekin innoissamme voidessamme tuoda ne omiin TWS-nappikuulokkeisiin. Julkistamme myös uuden Dual Connect + Sync -teknologiamme. Ne pariutuvat laitteisiin kannen ollessa avoinna, ja molemmat napit yhdistyvät välittömästi ja itsenäisesti, mahdollistaen puheluiden vastaanottamisen kummalle puolelle vain sekä valita yksittäiset toiminnot sekä vasemmalle että oikealle.”, kuvailee Dave Rogers HARMAN Lifestyle Division -yksikön johtaja.

Molemmissa -kuulokkeissa kerrotaan olevan 21 tunnin yhdistetty akkukesto. JBL Live FREE NC+ -mallissa Lataus onnistuu myös langattomasti. Malli tulee myyntiin lokakuussa hintaan 159 euroa mustana, valkoisena, sinisenä ja vaalean punaisena. JBL Reflect MINI TWS – kuulokkeet ovat nekin saatavilla lokakuusta alkaen hintaan 149 euroa mustana, valkoisena ja sinisenä.