JBL täydensi suosittujen langattomien nappikuulokkeiden sarjaa kolmella mallilla: Reflect Flow PRO, Tune 130NC ja Tune 230NC

04.09.2021 11:05 Muropaketin toimitus

Uutuuskolmikosta JBL Reflect Flow PRO -kuulokkeet sopivat erityisesti aktiiviseen käyttöön korvasovitemuotoilunsa ansiosta. Samalla julkaistiin myös JBL Tune 130NC ja 230NC kuulokkeet, joita voi pitää suosittujen JBL Tune 125 TWS- ja JBL Tune 225 TWS -kuulokkeiden manttelinperijöinä. Uudet Tune-mallit tarjoavat aktiivisen vastamelun kohtuullisen edulliseen hintaluokkaan.

JBL Reflect Flow PRO -nappikuulokkeissa hyödynnetään JBL:n omia, POWERFIN-muotoiltuja korvasovitteita, joiden luvataan valmistajan tiedotteen mukaan varmistavan turvallinen ja mukava istuvuus. Aktiivikäyttöä varten nappikuulokkeissa on IP68-luokituksen mukainen suojaus pölyä ja vettä vastaan.

Ominaisuuksiin kuuluvat niin aktiivinen vastamelu kuin Smart Ambient -toiminto, ja napeissa käytetään kuutta mikrofonia. Kuulokkeiden elementti on kooltaan 6,8 millimetriä. Yhteys hoituu Bluetooth 5.0:n kautta.

Akkukestoksi luvataan ilman vastamelutoimintoa kymmenen tunnin kuunteluaikaa ilman lisälatausta kotelosta, vastamelulla aika tippuu kahdeksaan tuntiin. Akusta saa lisää kuunteluaikaa ilman vastamelua vielä 20 tuntia. Latauskotelo on ladattavissa myös langattomasti Qi-yhteensopivalla alustalla.

JBL Reflect Flow PRO -nappikuulokkeet ovat saatavilla syyskuussa hintaan 179 euroa mustina, sinisinä, valkoisina ja pinkkeinä.

JBL Tune 230NC -nappikuulokkeissa käytetään 5,8 millimetrin elementtiä ja käytössä on neljä mikrofonia. Napit ovat saaneet myös uudet silikonisovittimet, joiden kerrotaan mahdollistavan turvallisemman istuvuuden sekä paremman bassontoiston. Myös tämän mallin ominaisuuksiin kuuluvat niin aktiivinen vastamelu kuin Smart Ambient -toiminto.

Akkukestoksi kerrotaan latauskotelon kanssa peräti 40 tuntia (ilman vastamelutoimintoa), ja kymmenen minuutin pikalatauksella saa tunnin lisää toistoaikaa.

Langattomat, IPX4-suojatut JBL Tune 230NC -nappikuulokkeet ovat saatavilla lokakuussa hintaan 99 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, sininen ja hiekka.

JBL Tune 130NC -kuulokkeissa on uutuuksista isokokoisin elementti, halkaisijaltaan peräti kymmenen millimetriä. Kahden muun mallin tapaan käytössä on aktiivinen vastamelu. Tune 230NC -mallin tapaan napeissa on yhteensä neljä mikrofonia. Myös akkukesto on vastaava eli yhteensä 40 tuntia latauskotelosta tankattuna.

JBL Tune 130NC -kuulokkeet tulevat saataville lokakuussa hintaan 99 euroa. Tämän mallin värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja sininen.

LUE MYÖS: JBL täydensi Quantum-pelikuulokesarjaansa 350 Wireless -mallilla