Joku unohti Pixel 3 XL:n taksin takapenkille – Seurauksena uusia vuotokuvia

04.09.2018 13:53 | Muropaketin toimitus

Joku unohti Google Pixel 3 XL:n Lyft-taksin takapenkille. Taksikuljettaja ehti ottaa vielä julkistamattomasta puhelimesta muutaman kuvan ennen sen palauttamista omistajalle.

Google Pixel 3 XL:stä on tähän mennessä saatu enemmän kuin tarpeeksi vuotokuvia sekä jopa Unboxing-video, sillä tuntematon taho kauppaa testipuhelimia Ukrainalaisessa mustassa pörssissä. Nyt lähes surkuhupaisat Pixel 3 XL -vuodot ovat jatkuneet, kun joku unohti Pixel 3 XL -testilaitteen Uberia muistuttavan Lyft-taksin takapenkille, raportoi Android Police.

Anonymous Alligator -nimimerkillä toimiva taksikuljettaja kertoo, että tämä luuli ensin, että tämän oma Pixel 2 XL oli jotenkin päätynyt takapenkille. Näyttölovesta taksikuski kuitenkin tajusi kyseessä olevan vielä julkaisematon Googlen lippulaiva, jonka jälkeen tämä nappasi Pixel 3 XL:stä muutaman uuden vuotokuvan ennen sen palautusta omistajalle.

Kuvissa ei sinällään näy mitään uutta, vaan kuvissa näkyvä puhelin on täysin linjassa aiempien Pixel 3 XL -vuotojen kanssa.

 

Muropaketin uusimmat