UUSIMMAT

Kaksi uutta Amazfit-älykelloa myyntiin – Edullisissa kelloissa monipuolinen tuki liikunnan seurantaan

12.01.2022 10:10 | Muropaketin toimitus

Uuden sukupolven Amazfit GTR/GTS 3 -älykellot ovat monipuolisia, mutta myös kohtuullisen näyttäviä laitteita. Niissä on entistäkin monipuolisemmat ja helppokäyttöisemmät liikunta- ja hyvinvointiominaisuudet sekä älytoimintoja.

Suomenkieliseen Zepp OS -käyttöjärjestelmään perustuvat kellot rakentuvat toiminnoiltaan hyvinvoinnin, liikunnan ja käytännöllisyyden ympärille. Android- ja iOS-yhteensopiviksi mainitut Amazfit GTR/GTS 3 -älykellot voi yhdistää eri terveys- ja liikuntapalveluihin, kuten Apple Terveys, Google Fit, Strava, Relive, Runkeeper ja TrainingPeaks. Kellot osaavat hyödyntää myös Alexa-äänikomentoja. Vesitiiviit kellot tukevat peräti 150 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily-, palloilu-, sisä-, vesi- ja talviliikuntamuodot.

Uutuuskellot mittaavat käyttäjänsä hyvinvointia ympäri vuorokauden kuuden valodiodin BioTracker PPG 3.0 -anturin avulla. Yhdellä painalluksella kellot mittaavat neljä eri terveystekijää kerralla 45 sekunnissa. Näitä ovat sydämen syke, veren happisaturaatio, kehon rasitustaso ja hengitystiheys. Kellojen sykemittaus toimii haluttaessa 24 tuntia vuorokaudessa. Kellot osaavat seurata myös käyttäjänsä unenlaatua.

Uutuuskaksikosta Amazfit GTR 3 -älykello on muotoiltu klassisen pyöreäksi ja viimeistelty käännettävällä pyörösäätimellä. 1,39 tuuman kellotaulu on viimeistelty kaarevalla lasilla. ja sen alla on AMOLED-näyttö. Kellon 450 milliampeeritunnin akussa riittää täydellä latauksella peruskäytössä virtaa jopa 21 päiväksi. Ukkospilven mustana ja kuunharmaana saatava kello on viimeistelty silikonirannekkeella, joka on bakteereja hylkivä.

Amazfit GTS 3 on taasen varustettu neliönmuotoisella, 1,7 tuuman kokoisella näyttötaululla. Älykello on vain 8,8 millimetrin paksu, eikä painoakaan ole kuin 24,4 grammaa. Myös tässä versiossa käytetään AMOLED-näyttöä. Grafiitinmustana, maanpunertavana ja luonnonvalkoisena saatavassa kellossa on bakteereja hylkivä silikoniranneke.

Amazfit GTR/GTS 3 -älykellot ovat saatavana välittömästi 169 euron hintaan.