Leagoo kopioi härskisti iPhone X:n

13.12.2017 19:55 | Muropaketin toimitus

Suositut älypuhelinmallit saavat yleensä pian seurakseen kiinassa tehtyjä, enemmän tai vähemmän laadukkaita kopioita. Niinpä ei ole yllätys, että Leagoo on julkaisemassa erehdyttävästi iPhone X:ltä näyttävää mallia.

Puhelimesta on vuotanut julki kaksi valokuvaa, joissa on selvästi esillä näytön yläreunan muotoilu, jonka vaikuttajasta ei ole epäilystäkään. Ainoa eroavaisuus kuvien perusteella on hieman leveämpi reunus näytön alla.

Takapuolella eroa on sentään enemmän, siellä siellä on yrityksen logon lisäksi myös sormenjäljenlukija – jollaista iPhone X:ssä ei ole laisinkaan Face ID -tekniikan ansiosta. Kaksoiskameran muodostama möykky puolestaan taas on muotoiltu uskollisesti esikuvan mukaisesti, kaksi päällekkäin asetettua linssiä ja väliin LED-salama. Kaikki laitteen käyttönappulat on sijoitettu oikeaan kylkeen, joten oletettavasti SIM-korttia varten löytyy kolo vasemmalta.

Sen tarkempia teknisiä tietoja puhelimesta ei vielä ole. AndroidHeadlines kuitenkin spekuloi, että LEAGOO S9 -puhelimessa olisi sisällä MediaTekin järjestelmäpiiri ja ainakin kolme gigatavua keskusmuistia.