Uusimmat

Lenovo julkisti Legion Phone Duel -pelipuhelimen

23.07.2020 13:45 Muropaketin toimitus

Lenovo on esitellyt uuden Legion Phone Duel -puhelimen, joka on suunnattu mobiilipelaamisen tosissaan ottaville käyttäjille.

Puhelimessa hyödynnetään Qualcommin vastikään julkistamaa Snapdragon 865 Plus -järjestelmäpiiriä. Sen 6,6-tuumaisen, 1080p-tarkkuudella toimivan AMOLED-näytön virkistystaajuus on 144 hertsiä. Puhelimessa on 20 megapikselin etukamera, joka nousee esiin puhelimen reunasta. Tämä mahdollistaa omien reaktioiden tallentamisen pelisession aikana. Lenovo kertoo puhelimen olevan yhteensopiva suosittujen striimauspalveluiden kuten Twitchin ja YouTuben kanssa ja striimiin saa mukaan myös etukameran ottamaa kuvaa.

 

Lenovo Legion Phone Duel

Puhelimen takana 64 megapikselin pääkamera ja 16 megapikselin laajakulmakamera on asetettu lähemmäs puhelimen keskipistettä, jotta kädet eivät peittäisi niitä puhelimen ollessa käsissä poikittain.

Legion Phone Duelissa on kaksi USB-C-liitintä ja kaksi akkukennoa joiden yhteiskapasiteetti on 5000 milliampeerituntia. Pikalataus onnistuu peräti 90 watin teholla ja akun luvataan täyttyvän vain puolessa tunnissa. Puhelimessa on toki myös RGB-valoja sekä olkanäppäimet.

Pelipuhelimessa on 12 / 16 gigatavua keskusmuistia, 256 / 512 gigatavua tallennustilaa ja tuki 5G-yhteyksille. Puhelin saapuu myöhemmin myös Eurooppaan, mutta sen mahdollisesta saatavuudesta Suomessa ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Muropaketin uusimmat