Uusimmat

Lenovo Z5 taitaa olla melkoinen älyluurijättiläinen – tallennustilaa teratavutolkulla

18.05.2018 20:16 Muropaketin toimitus

Lenovo on ilmeisesti nappaamassa tosissaan älypuhelinmaailman valtikkaa itselleen – ainakin lippulaivamallien speksien suhteen.

Jo aiemmin julkisuuteen levisi huhu tulevan Lenovo Z5 -puhelimen näytöstä, jonka pitäisi täyttää puhelimen etupuoli ennennäkemättömän täydellisesti. Nyt Lenovo-pomo Chang Cheng on kehuskellut kiinalaisten suosimassa some-palvelu Weibossa, että tulevassa uutuudessa on päräyttävät neljä teratavua tallennustilaa.

Muita asioita puhelimesta ei sitten tiedetäkään, sen kummemmin virallisesti kuin epävirallisesti. Puhelin kuitenkin ollaan Chengin kertomie tietojen mukaan  julkaisemassa kesäkuussa, joten kauan ei monsterin lopullisia speksejä tarvitse odottaa.

Ilmeisesti megapikselikisan hyydyttyä ja keskusmuistienkin töksähdettyä enintään kahdeksaan gigatavuun, on seuraava helppo markkinointinumero puhelimen tallennustila. Äskettäin uppo-outo kiinalaisvalmistaja Smartisan julkaisi oman huippumallinsa teratavun tallennustilalla, ja muidenkin kiinalaisvalmistajien odotetaan  lähtevän seuraavaksi kisaamaan puhelimeen ahdettujen teratavujen määrällä.