UUSIMMAT

LG G7 -vuodoissa esillä etulasi ja kamera

03.04.2018 16:05 | Muropaketin toimitus

LG G7 -puhelin on yksi tämän vuoden mystisimmistä malleista, etenkin vielä ennen sen julkaisua. Nyt julkisuuteen on vuotanut laitteen etulasi.

GSMarenan mukaan puhelimessa olisi M+ LCD-näyttö, eli RGBW-paneeli, joka käyttäisi peräti 35 prosenttia vähemmän sähköä nykyisiin LCD-paneeleihin verrattuna. Idea ei ole aivan uusi, mutta aiemmat yritykset ovat olleet heikkoja laadultaan. Julkisuuteen vuotanut etulasi vahvistaa, että puhelimessa on myös tämän vuoden ilmiö – näyttölovi. Siihen on mahdutettu perinteiseen tapaan etukamera, kuuloke ja ympäröivän valon tunnistin. Laitteen näytön koko on GSMArenan mukaan kuusi tuumaa, ja kuvasuhde jopa korkeampi kuin 19:9.

Puhelimesta on esillä myös renderöinti, jonka mukaan siinä olisi myös katoavaksi kansanperinteeksi hiljalleen valuva 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Ulkomitoiksi kerrotaan 153,2 x 71,9 x 8,2 millimetriä, viimeisin lukema nousee kameran kohdalta 8,5 millimetriin.

Samsungin puhelimista löytyvä Bixby-nappi on kopioitu myös G7-puhelimeen, jossa pitäisi olla oma nappinsa tekoälyn kutsumiseen. Laitteen järjestelmäpiiri on vahvojen huhujen mukaan Snapdragon 845, keskusmuistia on neljä gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua. G7 Plus -versio nostaa muistin määrän kuuteen gigatavuun ja tallennustilan 128 gigatavuun. Takakameraan on lykätty kaksi 16 megapikselin kennoa f1.5-aukolla. Akun kapasiteetti on vielä vuotamatta julkisuuteen. Puhelimen virallista julkistusta odotetaan huhtikuun lopulla.