Uusimmat

LG valmistaa Googlen ”Taimenen”?

14.06.2017 17:04 Muropaketin toimitus

Googlen tulevan Pixel-mallin koodinimi Taimen vuoti julkisuuteen jo jokin aikaa sitten. Juuri muuta tulossa olevasta luurista ei tiedetäkään, ei edes sen valmistajaa. Nyt tieto on kuitenkin saattanut lipsahtaa epähuomiossa julkisuuteen.

9to5google-sivusto huomasi nimittäin Googlen omasta Android Issue Tracker -palvelusta LG:n työntekijän kirjoittaman bugiraportin, jossa käsiteltiin USB-virransyötön ongelmia. Aiheeseen vastattiin Googlelta, ja pyydettiin siirtämään keskustelu sille paremmin sopivalle palstalle ”Android > Partner > External > LGE > Taimen > power”. Jälki LG:n ja Taimenen välillä on siten selvästi nähtävillä. Uutisoinnin myötä alkuperäinen kirjoitus katosi yllättäen julkisesta internetistä kokonaan.

Googlen uusista puhelmista liikkuu valtoimenaan erilaisia, hyvin niukkoja huhuja. Aiempien tietojen mukaan seuraavat Pixel- ja Pixel XL -mallit olisivat koodinimiltään ”walleye” ja ”muskie”. Huhuja liikkui myös kolmannesta, vielä XL-versiotakin suuremmasta puhelimesta. Android Policen tietojen mukaan ”muskien” kehitys olisi kuitenkin lopetettu, sillä sen akkukestoa ei saatu tyydyttäväksi eikä hintaa painettua tarpeeksi alas. Molempien puhelimien valmistajan odotettiin olevan HTC, mutta ilmeisesti nyt ”muskie” on siirretty roskakoriin, ja sen tilalle on nostettu LG:n tehtaalta tulossa oleva ”Taimen”.

Pixel
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat