Uusimmat

LineageOS:n kehittäjät pahoittelivat – ”aprillipila oli huonon maun mukainen”

11.04.2018 19:54 Muropaketin toimitus

Avoimen lähdekoodin mobiilikäyttöjärjestelmä LineageOS:n kehittäjät saivat osakseen paljon kritiikkiä, kun näiden julkaisema aprillipila ei miellyttänytkään käyttäjiä. Nyt kehittäjät pahoittelivat ja myönsivät vitsin menneen pieleen.

Aiemmin uutisoimme, kuinka avoimeen lähdekoodiin perustuvan ja yhteisön kehittämän LineageOS-mobiilikäyttöjärjestelmän kehittäjien aprillipila sai kylmän vastaanoton. LineageOS:n aprillipilassa ilmoituspalkkiin ilmestyi ilmoitus, joka kertoi, ettei käyttäjän laite ja käyttöjärjestelmä läpäissyt aitoudesta kertovaa sertifikaattitestiä. Ratkaisuksi tarjottiin LOSCoin-kryptovaluutan louhimista, jolla voitaisiin estää laitteen resurssien haitallinen käyttö.

Nyt LineageOS:n kehittäjät ovat pahoitelleet aprillipilaa blogissaan. Tekstin mukaan kehittäjien ei ollut tarkoitus säikäyttää ketään tai aiheuttaa pahaa mieltä, mutta jälkikäteen mietittynä aprillipila meni myös kehittäjien mielestä pahasti pieleen. ”Vaaransimme pilalla luottamuksen käyttäjien ja kehittäjien välillä”, blogissa kerrotaan.

Kehittäjät lupaavat kuitenkin petrata aprillipilojaan ensi vuotta ajatellen.

Muropaketin uusimmat