UUSIMMAT

Lipsauttiko Samsung julkisuuteen S9-mallien kameran kennon?

23.01.2018 13:11 | Muropaketin toimitus

Samsungin S9-mallien julkistukseen on enää oletettavasti noin kuukausi aikaa. Nyt julkisuuteen on lipsahtanut Samsungin mobiilikamerakehityksestä kertovia dokumentteja, joiden uumoillaan koskevan S9-puhelinten kameroita. 

Monista lippulaivapuhelimista löytyy mahdollisuus kuvata korkealla, satojen kuvien kuvataajuudella, jolloin lopputuloksesta saa helposti näyttävän superhidastuksen. Samsungin lippulaivalaitteilla päästiin viime vuonna kuitenkin vain 60 kuvaan sekunnissa. GalaxyClub on esitellyt nyt dokumentteja, joiden mukaan luvassa on pian jotain paljon parempaa.

Esittelyssä on kolme Isocell-kennoa, nimiltään Fast, Bright ja Slim. Fast-kennon avulla päästään Full HD -tarkkuudella 480 kuvaan sekunnissa. Sen pitäisi myös pystyä tarkentamaan huippunopeasti myös liikkuviin kohteisiin ja jopa heikossa valaistuksessa.

Isocell Bright puolestaan on optimoitu hämäräkuvaukseen, se yhdistää kennolta neljä vierekkäistä pikseliä yhdeksi isoksi pikseliksi.

Malliston viimeinen, Isocell Slim on nimensä mukaisesti erittäin ohut, ja se on tarkoitettu mahdollistamaan aiemaa ohuempien älypuhelinten valmistus ilman takapuolella töröttävää kameramokkulaa.

Samsung valmistaa ja myy Isocell-kennoja myös muille puhelinmerkeille. täyttä varmuutta siitä, että esitellyt ominaisuudet päätyvät S9-puhelimiin ei ole. Aiempien huhujen perusteella puhelimessa on kuitenkin kaksikennoinen 12 megapikselin kamera, jolla pystyy kuvaamaan superhidastuksia.