Uusimmat

Lukos esitteli mukana kulkevan ultrawide-matkanäytön – kokoa vaivaiset 14 tuumaa

04.02.2022 08:10 Muropaketin toimitus

Startup-yritys Lukos esitteli joukkorahoitussivuillaan innovatiivisen Lukos Ultrawide 4K -näytön. Näyttö on tarkoitettu sellaisille käyttäjille, jotka tarvitsevat runsasta näyttötilaa liikkeellä ollessaan.

Lukosin näyttö soveltuu kaikille tehokäyttäjille, kuten pelaajille ja graafisille suunnittelijoille, jotka eivät pärjää ilman isoa näyttöä ollessaan poissa työpisteeltään. Lukos Ultrawide 4K on 14-tuumainen IPS-näyttö, jossa on ”4K-resoluutio” (3840 × 1100 pikseliä, 32:9 kuvasuhde). Tuotteessa on 60 hertsin virkistystaajuus ja 300 nitin kirkkaus. Lukos ilmoittaa lisäksi, että paneeli kykenee 100 prosenttiseen sRGB-toistoon ja kahden millisekunnin vasteaikaan.

Lukos ilmoittaa, että laite tarjoaa laajan yhteensopivuuden, kuten tuen tietokoneelle, pelikonsoleille, älypuhelimille ja tableteille. Näytössä on kuusi erilaista liitäntävaihtoehtoa: DisplayPort 1.2, 2 x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.0B sekä HDMI 1.4. Tuotteessa on myös USB Type-C -liitäntä ja 12 voltin liitäntä virtaa varten.

Lukos 4K Ultrawide -näytössä on sisäänrakennetut kaiuttimet ja erilaisia ​​painikkeita ruudulla näkyville valikoille ja lähteen valinnalle. Näytössä on vielä sisäänrakennettu tuuletin. Näytön voi asettaa sekä pysty- että vaakasuuntaan.

Tuotteen voi ostaa Kickstarter-projektina ennakkohintaan 419 dollaria (370 euroa). Lukos tarjoaa kahden näytön paketin hintaan 758 dollaria (670 euroa). Kickstarter-projekteissa on aina riskinsä, joten kannattaa miettiä tarkasti, ennen kuin näyttöön uhraa roposiaan.