Uusimmat

Maailman ensimmäisestä Snapdragon Wear 3100 -suorittimella varustetusta Montblanc Summit 2 -älykellosta saa maksaa lähes tonnin

16.10.2018 16:16 Muropaketin toimitus

Saksalainen kellovalmistaja on esitellyt maailman ensimmäisen Snapdragon Wear 3100 -suorittimella toimivan älykellon, Montblanc Summit 2:n. Kello on kuitenkin sangen tyyris, sillä sen halvimmastakin versiosta saa pulittaa lähes tuhat dollaria. 

Qualcomm esitteli reilu kuukausi sitten älykelloihin tarkoitetun Snapdragon Wear 3100 -suorittimen, joka on virtapihimpi kuin tämän edeltäjä Wear 2100. Nyt saksalainen kellovalmistaja Montblanc on julkistanut ensimmäisen Wear 3100 -suoritinta hyödyntävän älykellon, Summit 2:n.

Wear OS:llä toimivassa älykellossa on 1,2-tuumainen safiirilasilla suojattu AMOLED-näyttö, joka toimii 390 x 390 -resoluutiolla. Keskusmuistia Summit 2:ssa on yksi gigatavu, sisäistä tallennustilaa löytyy puolestaan kahdeksan gigatavua, siinä missä akun kapasiteetti on 340 milliampeerituntia. Montblancin luksuskellosta löytyvät sisäänrakennettuna sykemittari, GPS, NFC, korkeusmittari, akselometri ja gyroskooppi. Kello on myös vesitiivis 50 metrin syvyyteen saakka.

Montblanc Summit 2:sta saa kuitenkin pulittaa sievoisen summan. Edullisin malli maksaa Montblancin verkkokaupassa 995 dollaria eli noin 860 euroa. Tarjolla olevat värivaihtoehdot ovat Titanium, Steel, Bicolor Steel ja DLC Coating.