UUSIMMAT

Meizu Pro 7:n takanäytöstä paljastui uusi ominaisuus: voi näyttää päänäytön kuvaa

07.07.2017 12:39 Muropaketin toimitus

Tulossa oleva Meizu Pro 7 -puhelin vaikuttaa huhujen perusteella erittäin mielenkiintoiselta. Sen takapuolelle on sijoitettu pieni näyttö, joka uusimmissa vuotokuvissa näyttää täsmälleen samaa kuvaa kuin laitteen päänäyttö.

Aluksi Meizu Pro 7 -puhelimen kakkosnäytön kerrottiin olevan e-ink-tekniikalla toteutettu, samaan tapaan kuin Yotaphone-laitteissa. Ensimmäisten vuotokuvien perusteella huhua ei ollut syytä epäillä, sillä niissä näytössä ei ollut virtaa eikä minkäänlaista kuvaa.

Uusimpien vuotokuvien perusteella kyseessä on kuitenkin perinteinen LCD-näyttö, jolla on pyörinyt ainakin Pacmanin tyyppinen mobiilipeli. Yksi hyödyllisistä takanäytön kohteista on luonnollisesti takapuolen kaksoiskameran käyttäminen selfie-kamerana ja näytön hyödyntäminen esikatselukuvana.

Playfuldroidin julkaisemissa uusissa vuotokuvissa puhelimen kakkosnäytöllä pyörii puhelimen etunäytön kuvan, tosin luonnollisesti selvästi pienempänä. Oletettavasti kyseessä on myös kosketusnäyttö, mutta täyttä varmuutta tästä ei vielä ole.

Kakkosnäytön lisäksi Meizu kiinnostaa myös sen järjestelmäpiirin takia. Pro 7 on huhujen mukaan ensimmäinen Mediatekin uutta Helio X30 -piiriä käyttävä puhelin. Sen isoveli Meizu Pro 7 Plus puolestaan luottaa Exynos 8895 -piiriin. Puhelimen julkistusta odotetaan aikaisintaan tämän kuun lopussa.

Muropaketin uusimmat