Uusimmat

Microsoft julkisti langattomat Surface-vastamelukuulokkeet

04.10.2018 09:24 Muropaketin toimitus

Microsoft julkisti päivitettyjen Surface-kannettavien yhteydessä myös uudet langattomat vastamelukuulokkeet. 

Microsoftin viimeisimmässä julkistustilaisuudessa nähtiin päivitettyjen Surface-kannettavien lisäksi kokonaan uudet ja langattomat Surface-vastamelukuulokkeet, raportoi The Verge. Kuulokkeet voi kuitenkin halutessaan yhdistää äänilähteeseen myös 3,5 millimetrin kaapelilla.

Surface-kuulokkeiden vastamelutoiminnon tehokkuus on säädettävissä vasemmassa kuulokkeessa sijaitsevan säätimen avulla, joten käyttäjät saavat itse päättää, kuinka paljon he kuulevat kuulokkeiden ulkopuolisia ääniä. Oikeassa kuulokkeessa sijaitsevalla säätimellä voi puolestaan hallita äänenvoimakkuutta. Kaiutinelementtien koko on 40 millimetriä.

Surface-kuulokkeet tukevat Microsoftin Cortana-virtuaaliassistentin ohjausta äänikomentojen avulla ja ne osaavat pysäyttää musiikin toiston automaattisesti, jos kuulokkeet otetaan pois päästä. Kuulokkeiden lataus hoituu USB-C-liittimen avulla ja niiden äänenlaatua voi säätää mobiilisovelluksen avulla.

Bluetoothilla yhdistettynä Surface-kuulokkeiden akun luvataan riittävän 15 tunniksi, kun taas langallisena vastamelutoimintoa voi käyttää jopa 50 tuntia. Kuulokkeiden hinnaksi on ilmoitettu 350 dollaria eli reilut 300 euroa, mutta toistaiseksi ne saapuvat myyntiin vain Yhdysvalloissa.